Portra website loading

LAAT ONS JOUW PORTRET MAKEN
portretfotosessie
+ begeleiding
+ (interieur)advies

€95
 

Een mooi portret verdient een PORTRA afwerking

Zoals een mooi schilderij pas echt tot zijn recht komt in een fraaie lijst, zo ook verdient jouw favoriete foto van jouw PORTRA-sessie een mooie afwerking. Dat kan een mooi fotokader zijn, maar de keuze is ruimer dan dat. PORTRA-fotografen bieden meer aan dan de klassieke canvas. Wat dacht je van een strakke afwerking op aluminium of op hout ? Als je een originele familiefoto op je werktafel als blikvanger wil, vraag dan eens naar de acryl fotoblokken met hun glasheldere
fotorealistische beeldkwaliteit.

Misschien zie je je favoriete foto’s liever verzameld in een mooi portretboek? Bij PORTRA vind je exclusieve afwerkingen die je nergens anders vindt. Aan jou de keuze. Hieronder bieden we een paar voorbeelden aan om je te inspireren. Het is slechts een greep uit een groter aanbod. Vraag ernaar bij je PORTRA-fotograaf!

Boek een PORTRA sessie!

Eens je het formulier verstuurt, contacteren we je en bespreken we waar je op zoek naar bent. Nadien maken we volledig vrijblijvend een voorstel op maat. Je bent dus niet verplicht tot een aankoop door het invullen van het formulier.