Portra website loading

LAAT ONS JOUW PORTRET MAKEN
portretfotosessie
+ begeleiding
+ (interieur)advies

€95
 

PORTRA is fun

Een fotosessie bij PORTRA is meer dan zomaar een paar foto’s laten nemen. Het is vooral quality time voor de ganse familie waarbij iedereen geniet. De PORTRA-fotograaf weet ook stoere papa’s en macho tieners te ontdooien en zichzelf te laten zijn voor de camera. Fun is het codewoord.

Een fotosessie is een leuke ervaring waar je nadien nog met plezier aan terugdenkt. Vele klanten weten nadien te vertellen: “We hebben ons geamuseerd het voorbije uur. We wisten niet dat een fotosessie zo leuk kon zijn!”.

PORTRA is stijl

Stijlvolle foto’s worden in een stijlvolle omgeving gemaakt. PORTRA-fotografen zijn geselecteerd op basis van hun vakmanschap, maar ook omwille van hun professionele werkomstandigheden. Dat begint al bij de ontvangst. Je wordt in stijl ontvangen om eerst nader kennis te maken en te vertellen wat je wensen zijn.

Daarna worden de foto’s genomen in een moderne fotostudio met de meest recente technologie. Nadien kan je de beelden bekijken op een hoogstpersoonlijke webgalerij of met advies bij je PORTRA-fotograaf tijdens een viewing in comfortabele omstandigheden en in een gezellige sfeer.

PORTRA is vrijheid

Bij een PORTRA-sessie draait het om jou en je familie. Wij maken dus de foto’s die jij het liefst in jouw woonkamer ziet hangen. Je bepaalt zelf hoe groot of hoe klein de foto wordt. Wil je het vierkant, rechthoekig of liever rond? Je zegt het maar. De PORTRA-fotograaf heeft voor elk wat wils.

Heb je een ultramodern interieur en zoek je een origineel portret met een strakke compositie? Of ben je wat meer behoudsgezind en mag het allemaal wat klassieker? Je fotograaf past zich aan, want bij PORTRA is kennis en ervaring voorhanden en is de klant koning.

boek een sessie

Boek een PORTRA sessie!

Eens je het formulier verstuurt, contacteren we je en bespreken we waar je op zoek naar bent. Nadien maken we volledig vrijblijvend een voorstel op maat. Je bent dus niet verplicht tot een aankoop door het invullen van het formulier.